Kies zelf uw voor-, hoofd- en nagerecht!
Let op: gerechten met een hebben een meerprijs van 2,50
Dungesneden runder carpaccio met pittenmix, granna padana, rucola sla en een dressing van truffelmayonaise.
Zalm op drie manieren bereid (tataki, bonbon en salade), geserveerd met brood en saus
Geitenkaassalade met appel, peer en walnoten
Gebonden roomsoep met lente-ui en gerookte zalm
Lichtpittige tomatensoep gevuld met kip, paprika, champignons, ui en knoflook
Krokante kipkluif met een pittige samoeraisaus
Nacho's met zure room guagamole en cheddarkaas, of met een topping van culled chicken of pork (+ 1,30)
In een romige escariënnesaus, gegratineerd met kaas
Let op: gerechten met een hebben een meerprijs van 2,50 in het 3-gangen keuzemenu
Malse spareribs geserveerd met een bakje knoflooksaus.
U kunt kiezen uit zoete, pittige of de barbecuemarinade
Kogelbiefstuk van 200 gram, geserveerd met kruidenboter
Met een sausje naar keuze. U kunt kiezen uit: champignonroom-, peper-, saté- of zigeunersaus
Wienerschnitzel met paprika, spek, ui, en champignon.
Een persoons beenham met een lichte honing-thijmsaus
Grote spies met varkenshaas, biefstuk, kip, mais en champignon
Varkenshaas medaillons met gekarameliseerde champignons en roomsaus
Kip met tomaat, basilicum, pesto, en mozzarella
Gamba’s in knoflookolie met kaas gegratineerd
Zalmfilet in teriyakisaus, gegaard met bosui en krokante uitjes
Pasta met champignon, paprika, uien-roomsaus, overbakken met kaas
Tomaat, paprika, courgette, ei en fetakaas geserveerd in een pannetje
Bij alle hoofdgerechten serveren wij friet, groente en gemengde salade. Wilt u een sausje wisselen? Dat kan!
Bakje friet 2,50
Bakje gemengde salade 2,00
Bakje groente 2,50
Warme sausen 2,00
Koude sausen 1,00
3 bollen vanille-ijs met slagroom
Coupe met diverse soorten fruit van het seizoen, geserveerd met slagroom
Drie soorten sorbetijs met fruit, aardbeiensaus en slagroom
Huisgemaakte brownie met slagroom en een bol vanille-ijs
Huisgemaakte dessert van mascarpone, Crème fraîche, eieren op een bodem van Bastogne
Amerikaanse pannenkoekjes met een cappuccino chocoladesaus
Een luchtig dessert uit Italië met een fijne vanillesmaak met verse aardbeien
Het bekendste dessert uit Spanje door suiker en kaneel gerold, geserveerd met chocoladesaus en poedersuiker
Een luchtig dessert met de smaak van limoncello op een bodem van Bastogne koek
Met een kopje koffie of thee